In-app üzenetek

Küldj üzeneteket mobil app felhasználóidnak kódolás vagy engedélykérés nélkül.
Mik azok az in-app üzenetek?
Az in-app üzenet a mobil kommunikáció egyik eszköze, amikor az appban éppen aktív felhasználók számára küldünk információt. Az in-app üzenetek segítségével app fejlesztői háttérrel nem rendelkező üzenetküldők is kapcsolatba léphetnek az app felhasználóival, ráadásul az értesítésekkel ellentétben nem szükséges a felhasználóktól feliratkozást kérni.
Küldj egyedi üzeneteket kódolás nélkül!
Használd a Pushwize dashboardot a személyre szabott üzenetek összeállítására, a mobil app fejlesztők munkája vagy új app store verzió kiadása nélkül.
Lépj interakcióba értesítést nem kérő felhasználókkal!
In-app üzeneteket azoknak a felhasználóknak is lehet küldeni, akik nem adtak engedélyt a push értesítések küldésére. Egyesítsd a push és in-app üzenet adta lehetőségeket a hatékony kommunikációs stratégia érdekében.
Használd az appod stílusát az üzenetekben is!
Válassz az appod stílusával megegyező küllemet az üzenet számára is, hogy a felhasználók az app természetes részének érezzék az üzenetedet.
In-app üzenetek gyakorlati példákkal

Engedélykérés push értesítésekhez

Győzd meg felhasználóidat a push értesítések értékéről és tedd könnyűvé a notifikációk bekapcsolását.

Értékelések

Kérj pozitív app store értékeléseket a megfelelő pillanatban küldött in-app üzenetekkel.

Tranzakcionális üzenetek

Határozz meg in-app üzenet triggereket az üzleti folyamataidban és értesítsd a felhasználókat a szolgáltatás részleteiről. Fizetési vagy kiszállítási státusz üzenetek segíthetik a felhasználót a tájékozódásban.

Ajánlatok

Küldj követlenül a mobil eszközökre információt a legújabb funkciókról, legjobb ajánlatokról, végéhez érő akciókról vagy közelgő eseményekről! Jutalmazd az értesítésre reagáló felhasználókat a mobil appban!

VÁGJ BELE
Lépj kapcsolatba szakértőinkkel itt.