Mobil push értesítések

Személyre szabott üzenetek a felhasználói bázis aktiválásához.
Mi az a mobil push értesítés?
A mobil push értesítések a mobiltelefonok kezdőképernyőjén felugró üzenetek. A sima szöveges push notifikációk az SMS üzenetekhez hasonlóan néznek ki, de csak az adott mobil app felhasználóihoz jutnak el. Ugyanakkor a push notifikációk sokkal gazdagabb lehetőséget nyújtanak testreszabott üzenetek összeállításához, így számos elérési célra alkalmazhatóak.
Mobil app kommunikáció push értesítésekkel
A mobil app felhasználók megfelelő engagement nélkül lemorzsolódnak. A Pushwize SDK-k használatával biztosítottá válik a felhasználók elérése, aktiválása és megtartása, hiszen a legmegfelelőbb üzenetben tudjuk a felhasználó számára fontos üzenetet eljuttatni.
Szerezz engedélyt a notifikációk küldéséhez!
A felhasználók nagy része nyitott a push értesítések fogadására, amennyiben vonzó app funkció kapcsolódik az üzenetküldéshez. A releváns kommunikáció folyamatos fenntartásával, az üzenetek számának korlátozásával megelőzhetjük a push engedély visszavonását.
Indíts a felhasználók számára értékes interakciót!
Az üzenetek megfelelő küldési ideje mellett a széleskörű szegmentációs lehetőségek, például a lokáció és magatartás alapú üzenetcímzés segít a releváns kommunikáció létrehozásában. Tedd még vonzóbbá üzeneteidet emoji, kép, GIF vagy videó tartalommal!
Használd a felhasználóid nyelvezetét!
A Pushwize dashboard statisztikai elemzései segítenek a felhasználói igények megértésében, a mobil elérés hatékonyságának javításában.
Küldj értesítéseket és szerezz üzleti értéket!

Hírek & Frissítések

Értesítsd a felhasználói bázist a számukra fontos információkról, például a kedvenc témáikban megjelenő napi hírekről vagy a szolgáltatásod új frissítéseiről.

Tranzakcionális értesítések

Kapcsolj értesítési logikát az üzleti folyamataidhoz, hogy a felhasználók transzparensen követhessék szolgáltatásodat. A sikeres fizetéshez, kiszállított csomagokhoz, fizetendő számlákhoz tartozó érzékeny adatokat titkosított formában továbbíthatod.

Konverziós üzenetek

Segítsd felhasználóidnak a kívánt termék megtalálásában, vagy emlékeztesd őket a megkezdett vásárlás befejezésére. Küldj személyre szabott üzeneteket, hogy ne szakadjon félbe a vásárlási folyamat.

Ajánlatok

Küldj követlenül a mobil eszközökre információt a legújabb funkciókról, legjobb ajánlatokról, végéhez érő akciókról vagy közelgő eseményekről! Jutalmazd az értesítésre reagáló felhasználókat a mobil appban!

Felhasználói aktivitás

Használj értesítéseket a mobil app interakciók exponenciális növelésére a szociális appokban, például amikor új üzenet, poszt vagy hozzászólás érhető el.

PUSHWIZE ESETTANULMÁNYOK
VÁGJ BELE
Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel itt.