Web push értesítések

Asztali és mobil böngésző notifikációk a látogatók aktiválásához.
Mik azok a web push értesítések?
A web push értesítések asztali és mobil böngészőkbe küldött üzenetek. A mobil push értesítésekhez hasonlóan egy alert üzenet formájában jelennek meg, tipikusan a képernyő felső vagy jobb alsó részén. A web push notifikációk fogadásához a felhasználónak nem kell aktívan az adott weboldalt böngésznie, elég ha a böngészője nyitva van.
Használd a push notifikációkat web böngészős elérés szerzésére!
A weboldalak teljesítményének megítélésekor kiemelten fontos mutatószámok a látogatottság és a konverziós ráták. A Pushwize web SDK-k segítségével még több látogatót érhetsz el, aktiválhatsz vagy tarthatsz meg személyes üzenetek küldésével, még akkor is ha aktívan nincsenek az oldaladon.
Szerezz feliratkozókat egyetlen kattintással!
Az értesítések küldése előzetes felhasználói engedélyhez kötött, amelyet számos formában elkérhetünk látogatóinktól. Tipikusan egy, a képernyő tetején felugró ablakban történik, de lehetőség van egy notifikációs csengő vagy egyedi kód elhelyezésére is. Biztosítsd felhasználóidat az értesítések hozzáadott értékében és élvezd akár az email marketingnél megszokott konverziós ráták többszörösét!
Web push értesítés felhasználási példák

Félbeszakított vásárlás emlékeztető

Személyre szabott emlékeztetők a félbeszakított vásárlások befejezésére.

Ajánlatok

Értesítsd látogatóidat az új termékekről, legjobb ajánlatokról, vagy közelgő eseményekről a böngészőjükben. Jutalmazd reakciójukat egy apró ajándékkal az értesítésre kattintás után.

Hírek & Frissítések

Értesítsd a felhasználói bázist a számukra fontos információkról, például a kedvenc témáikban megjelenő napi hírekről vagy szolgáltatásod új frissítéseiről.

Figyelmeztetések

Figyelmeztesd látogatóidat mielőtt valamelyik termék kifut a készletből vagy mielőtt lejár az aktuális akció, hogy időben befejezhessék vásárlásukat.

Támogatott böngészők
VÁGJ bele
Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel itt.